Nabeschouwing Standard Luik - Gent (0-1) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Standard Luik het zondag 10 augustus 2014 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Standard Luik - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Gent (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Gent is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Depoitre. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Gent
LIVE Standard Luik - Gent 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Gent Wissel M. Oussalah voor Y. Soumahoro Gent
16' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van M. Oussalah Gent
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor Renato Neto Gent
46' Wissel Standard Liège Wissel A. Ajdarević voor T. Lumanza-Lembi Standard Liège
71' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
72' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor B. Raman Gent
80' Wissel Gent Wissel D. Pollet voor L. Depoitre Gent
86' Wissel Standard Liège Wissel D. Milosevic voor F. Marquet Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Gent
Opstellingen Standard Luik - Gent

Voorbeschouwing Standard Luik - Gent

Standard Luik en Gent treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 11 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Standard Luik. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.