Nabeschouwing Standard Luik - KV Oostende (0-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 18 november 2017 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Standard Luik het zaterdag 18 november 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne (Liège (Luik)) in Luik.

Via de Standard Luik - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - KV Oostende (0-0)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Standard Luik en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Capon in de 21e minuut, waardoor KV Oostende met een man minder kwam te staan. In de 29e minuut moest E. Junior van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sébastien Delferière een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Standard Liège verder met een speler minder. In de 75e minuut moest KV Oostende verder met een man minder nadat K. Vandendriessche een rode kaart had gekregen. Het lukte Standard Luik in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. Het was Standard Luik dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sébastien Delferière niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - KV Oostende
Balbezit
63%
37%
Rode kaarten
1
2
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
3
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
96
64
Gevaarlijke aanvallen
78
29
Overtredingen
11
17
Buitenspel
2
1
Corners
8
3
Wissels
2
3
LIVE Standard Luik - KV Oostende 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor B. Capon KV Oostende
29' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor E. Junior Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel D. Ndongala voor Carlinhos Standard Liège
61' Wissel KV Oostende Wissel R. Zivkovic voor J. Akpala KV Oostende
74' Wissel KV Oostende Wissel Z. Gano voor K. Musona KV Oostende
75' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
75' Wissel KV Oostende Wissel R. Rezaeian voor A. Milic KV Oostende
78' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor Uche Standard Liège
80' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Pocognoli Standard Liège
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Gano KV Oostende
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Dutoit KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - KV Oostende
Opstellingen Standard Luik - KV Oostende
De opstellingen van Standard Luik en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Adnan Čustović
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
21 Mike Vanhamel K
24 Ramin Rezaeian V
18 David Rozehnal V
66 Ibrahima Sory Conté M
55 Fernando Canesin Matos A
93 Zinho Gano A
9 Richairo Zivkovic A
Voorbeschouwing Standard Luik - KV Oostende

Standard Luik en KV Oostende treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sébastien Delferière en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 5 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Standard Luik. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 2
Winst KV Oostende 5
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 9e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Standard Luik - KV Oostende Opstelling Standard Luik Opstelling KV Oostende Live Standard Luik - KV Oostende Live Standard Luik - KV Oostende kijken Standard Luik - KV Oostende kijken Live Standard Luik - KV Oostende stream Standard Luik - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - KV Oostende Uitslag Standard Luik - KV Oostende Statistieken Standard Luik - KV Oostende Jupiler Pro League 2017/2018 Standard Luik - KV Oostende wedden Standard Luik - KV Oostende gokken Standard Luik - KV Oostende Unibet