Nabeschouwing Standard Luik - Lierse (2-2) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zondag 28 september 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Standard Luik het zondag 28 september 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de Standard Luik - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Lierse (2-2)

De Jupiler Pro League 2014/2015 wedstrijd tussen Standard Luik en Lierse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 35e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Van Damme. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Standard Liège dat via J. Van Damme dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Ngawa dacht na 68 minuten te scoren voor Lierse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 74e minuut moest Lierse verder met een man minder, nadat H. Losada een tweede gele kaart kreeg. In de 82e minuut moest Standard Liège verder met een man minder, nadat J. Van Damme een tweede gele kaart kreeg. In de 90e minuut scoorde A. Vellios namens Lierse. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Lierse
2
2
LIVE Standard Luik - Lierse 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
32' Gele kaart Lierse Gele kaart voor R. Bensebaini Lierse
35' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Van Damme met assist van Jorge Teixeira Standard Liège
36' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Van Damme Standard Liège
46' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Van Damme met assist van L. Ciman Standard Liège
57' Wissel Lierse Wissel Wamberto voor Zizo Lierse
59' Wissel Standard Liège Wissel J. De Sart voor R. Faty Standard Liège
61' Wissel Standard Liège Wissel J. Louis voor T. Watt Standard Liège
62' Gele kaart Lierse Gele kaart voor H. Losada Lierse
68' Doelpunt Lierse Doelpunt P. Ngawa met assist van R. Bourabia Lierse
74' Tweede gele kaart Lierse Tweede gele kaart voor H. Losada Lierse
79' Wissel Lierse Wissel A. Masika voor F. Kasmi Lierse
82' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor J. Van Damme Standard Liège
82' Wissel Standard Liège Wissel Jonathan Viera voor Y. Ono Standard Liège
87' Wissel Lierse Wissel A. Vellios voor E. Matoukou Lierse
90' Doelpunt Lierse Doelpunt A. Vellios met assist van Wamberto Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Lierse
Opstellingen Standard Luik - Lierse

Voorbeschouwing Standard Luik - Lierse

Standard Luik en Lierse treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.