Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (0-4) || Jupiler Pro League 2017/2018

Vrijdag 18 augustus 2017 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Standard Luik het vrijdag 18 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne (Liège (Luik)) in Luik.

Via de Standard Luik - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 0-4 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door N. De Pauw, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kaya op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee P. Olayinka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

O. Kaya zette Zulte-Waregem even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Jonathan Lardot toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Zulte-Waregem.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Zulte-Waregem
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
100
124
Gevaarlijke aanvallen
63
73
Overtredingen
6
14
Buitenspel
4
0
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Standard Luik - Zulte-Waregem 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor Sa Orlando Standard Liège
47' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. De Sart Zulte-Waregem
65' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt N. De Pauw met assist van P. Olayinka Zulte-Waregem 0-1
70' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Kaya met assist van J. De Sart Zulte-Waregem 0-2
71' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Kaya Zulte-Waregem
72' Wissel Standard Liège Wissel I. Belfodil voor E. Junior Standard Liège
73' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt P. Olayinka met assist van S. Coopman Zulte-Waregem 0-3
75' Wissel Standard Liège Wissel D. Ndongala voor M. Dossevi Standard Liège
83' Penalty Zulte-Waregem Penalty O. Kaya Zulte-Waregem 0-4
88' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Leya voor P. Olayinka Zulte-Waregem
91' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Jensen voor J. De Sart Zulte-Waregem
93' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor S. Coopman Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Zulte-Waregem
Opstellingen Standard Luik - Zulte-Waregem
De opstellingen van Standard Luik en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ricardo Manuel Andrade Silva Sá Pinto
Formatie 4-2-3-1
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
24 Nicola Leali K
14 Sandy Walsh V
19 Fredrik Oldrup Jensen M
8 Gertjan De Mets M
29 Alessandro Cordaro M
33 Ivan Šaponjić A
7 Aaron Leya Iseka A
Voorbeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem

Standard Luik en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 11
Winst Zulte-Waregem 10
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 9e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Standard Luik - Zulte-Waregem Opstelling Standard Luik Opstelling Zulte-Waregem Live Standard Luik - Zulte-Waregem Live Standard Luik - Zulte-Waregem kijken Standard Luik - Zulte-Waregem kijken Live Standard Luik - Zulte-Waregem stream Standard Luik - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem Uitslag Standard Luik - Zulte-Waregem Statistieken Standard Luik - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2017/2018 Standard Luik - Zulte-Waregem wedden Standard Luik - Zulte-Waregem gokken Standard Luik - Zulte-Waregem Unibet