Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lokeren (2-3) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 19 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lokeren (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lokeren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Marzo. Lokeren vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Miric op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Lokeren, waarmee M. Terki zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 58 minuten deed O. Ampomah iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Waasland-Beveren werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Waasland-Beveren dat in de 72e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Camacho de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bart Vertenten en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Lokeren.

LIVE Waasland-Beveren - Lokeren 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Lokeren Doelpunt S. Marzo met assist van S. Kehli Lokeren 0-1
19' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Miric met assist van S. Kehli Lokeren 0-2
29' Wissel Lokeren Wissel R. Soder voor K. Overmeire Lokeren
34' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Terki met assist van S. Kehli Lokeren 0-3
38' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor R. Camacho Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Boljevic voor C. Ndiaye Waasland-Beveren
58' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt O. Ampomah met assist van R. Morioka Waasland-Beveren 1-3
58' Wissel Waasland-Beveren Wissel V. Angban voor J. Cools Waasland-Beveren
59' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. de Ridder Lokeren
63' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Skulason Lokeren
68' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor E. Demir Waasland-Beveren
72' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt R. Camacho met assist van R. Morioka Waasland-Beveren 2-3
73' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor D. Verhulst Lokeren
77' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor R. Soder Lokeren
80' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor O. Myny Waasland-Beveren
89' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Michel voor V. Moren Waasland-Beveren
91' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Miric Lokeren
94' Wissel Lokeren Wissel G. Hupperts voor M. Miric Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Lokeren
Opstellingen Waasland-Beveren - Lokeren
De opstellingen van Waasland-Beveren en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.