Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden (3-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 20 januari 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 20 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Goutas zette Waasland-Beveren op een 1-0 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. Waasland-Beveren vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Boljevic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 16e minuut wist Sint-Truiden de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Vetokele.

I. Thelin zette Waasland-Beveren even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Wim Smet toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Sint-Truiden 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt D. Goutas Waasland-Beveren 1-0
15' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Boljevic met assist van R. Morioka Waasland-Beveren 2-0
16' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Vetokele met assist van J. Legear Sint-Truiden 2-1
46' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Botaka voor S. Bourard Sint-Truiden
59' Penalty Waasland-Beveren Penalty I. Thelin Waasland-Beveren 3-1
73' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor R. Camacho Waasland-Beveren
73' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Waasland Sint-Truiden
80' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Abrahams voor J. Legear Sint-Truiden
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Dierckx voor A. Boljevic Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sint-Truiden
Opstellingen Waasland-Beveren - Sint-Truiden
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden

Waasland-Beveren en Sint-Truiden treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 3
Winst Sint-Truiden 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 11e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.