Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi (0-2) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 25 november 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 25 november 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door G. Hendrickx, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Rezaei op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut kreeg F. NGanga van Sporting Charleroi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sporting Charleroi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi.

LIVE Waasland-Beveren - Sporting Charleroi 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor I. Thelin Waasland-Beveren
12' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor F. NGanga Sporting Charleroi
64' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt G. Hendrickx met assist van K. Rezaei Sporting Charleroi 0-1
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Diandy voor M. Fall Sporting Charleroi
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Mmaee voor I. Thelin Waasland-Beveren
76' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor N. Fortuna Sporting Charleroi
77' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei Sporting Charleroi 0-2
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel E. Saglik voor N. Fortuna Sporting Charleroi
85' Tweede gele kaart Sporting Charleroi Tweede gele kaart voor F. NGanga Sporting Charleroi
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Boljevic voor T. Dierckx Waasland-Beveren
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Zajkov voor C. Benavente Sporting Charleroi
91' Wissel Waasland-Beveren Wissel O. Myny voor V. Angban Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
Opstellingen Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.