Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik (3-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Vrijdag 8 december 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 8 december 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 3-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Marin, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Seck, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette I. Thelin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Waasland-Beveren vergroot nadat O. Ampomah de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Standard Luik 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. P. Cavanda Standard Liège
12' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor V. Angban Waasland-Beveren
15' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Marin met assist van Carlinhos Standard Liège 0-1
20' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Caufriez voor V. Moren Waasland-Beveren
36' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt I. Seck met assist van R. Morioka Waasland-Beveren 1-1
49' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt I. Thelin Waasland-Beveren 2-1
52' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Marin Standard Liège
62' Wissel Standard Liège Wissel D. Ndongala voor L. P. Cavanda Standard Liège
72' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt O. Ampomah Waasland-Beveren 3-1
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel O. Myny voor O. Ampomah Waasland-Beveren
82' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor Carlinhos Standard Liège
85' Wissel Standard Liège Wissel B. Badibanga voor P. MPoku Standard Liège
89' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Mmaee voor I. Thelin Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Standard Luik
Opstellingen Waasland-Beveren - Standard Luik
De opstellingen van Waasland-Beveren en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.