Nabeschouwing Zulte-Waregem - Antwerp (1-2) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 17 december 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Zulte-Waregem het zondag 17 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Antwerp (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Luc Wouters geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. G. Hairemans maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antwerp vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Antwerp vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ardaiz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 41e minuut was de ideale kans voor Antwerp om te scoren. G. Hairemans was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 66e minuut was het Zulte-Waregem dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van D. de Fauw, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luc Wouters, waardoor Antwerp dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - Antwerp 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Antwerp Penalty G. Hairemans Antwerp 0-1
19' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor G. Hairemans Antwerp
25' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Corryn Antwerp
26' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Walsh Zulte-Waregem
30' Doelpunt Antwerp Doelpunt J. Ardaiz met assist van S. Yatabare Antwerp 0-2
40' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Bossut Zulte-Waregem
41' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist G. Hairemans Antwerp
44' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Matheus Antwerp
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Cordaro voor S. Walsh Zulte-Waregem
66' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. de Fauw Zulte-Waregem 1-2
78' Wissel Antwerp Wissel R. Jaadi voor J. Ardaiz Antwerp
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor P. Olayinka Zulte-Waregem
84' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Antwerp
Opstellingen Zulte-Waregem - Antwerp
De opstellingen van Zulte-Waregem en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.