Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lierse (2-3) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zaterdag 7 februari 2015 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 7 februari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de Zulte-Waregem - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lierse (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Lierse is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 27e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Velikonja. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Lierse dat via F. Kasmi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Kasmi dacht na 74 minuten te scoren voor Lierse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Zulte-Waregem via K. Rossi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Zulte-Waregem via K. Rossi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Lierse
2
3
LIVE Zulte-Waregem - Lierse 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Capdevila Lierse
27' Penalty Lierse Penalty E. Velikonja Lierse
37' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Zizo Lierse
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Rossi voor J. Jørgensen Zulte-Waregem
46' Wissel Lierse Wissel Wamberto voor Karim Hafez Lierse
66' Wissel Lierse Wissel P. Ngawa voor Capdevila Lierse
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Troisi voor A. Trajkovski Zulte-Waregem
71' Doelpunt Lierse Doelpunt F. Kasmi Lierse
74' Doelpunt Lierse Doelpunt F. Kasmi met assist van Wamberto Lierse
76' Wissel Lierse Wissel Ahmed Hassan voor Zizo Lierse
78' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt K. Rossi met assist van S. Brebels Zulte-Waregem
83' Penalty Zulte-Waregem Penalty K. Rossi Zulte-Waregem
85' Gele kaart Lierse Gele kaart voor R. Bensebaini Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Lierse
Opstellingen Zulte-Waregem - Lierse

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Lierse

Zulte-Waregem en Lierse treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.