Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen (0-1) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zondag 12 april 2015 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Zulte-Waregem het zondag 12 april 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Zulte-Waregem - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Mechelen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Paulussen. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Mechelen
LIVE Zulte-Waregem - Mechelen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Mechelen Doelpunt L. Paulussen met assist van I. Obradović Mechelen
19' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor M. Kosanović Mechelen
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Trajkovski voor K. Rossi Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Messoudi voor J. Jørgensen Zulte-Waregem
63' Wissel Mechelen Wissel N. Verdier voor J. Naessens Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel J. Van Damme voor I. Cissé Mechelen
78' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Aneke Zulte-Waregem
84' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. De Witte Mechelen
86' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
91' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. De Petter Mechelen
90' Wissel Mechelen Wissel R. Wolski voor S. Hanni Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Mechelen
Opstellingen Zulte-Waregem - Mechelen

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen

Zulte-Waregem en Mechelen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.