Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 5 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Dussaut van Sint-Truiden. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 53e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het M. Heylen die Zulte-Waregem op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Zulte-Waregem vervolgens op 2-0. Het was A. Leya die vanaf 11 meter wist te scoren in de 82e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. De Sart Zulte-Waregem
18' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Kaya Zulte-Waregem
35' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Dussaut Sint-Truiden
50' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Botaka voor C. Ceballos Sint-Truiden
53' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor D. Dussaut Sint-Truiden
56' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Heylen met assist van N. De Pauw Zulte-Waregem 1-0
59' Wissel Sint-Truiden Wissel C. De Norre voor Y. Boli Sint-Truiden
71' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Charisis voor B. Gueye Sint-Truiden
71' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Leya voor I. Saponjic Zulte-Waregem
82' Penalty Zulte-Waregem Penalty A. Leya Zulte-Waregem 2-0
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Jensen voor P. Olayinka Zulte-Waregem
90' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Sint-Truiden
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor D. de Fauw Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Zulte-Waregem en Sint-Truiden treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 10
Winst Sint-Truiden 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 2e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 4e plaats.