Nabeschouwing Hoogland - Rijnsburgse Boys (0-3) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 26 augustus 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Hoogland het woensdag 26 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Langenoord in Hoogland.

Via de Hoogland - Rijnsburgse Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoogland - Rijnsburgse Boys (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Hoogland en Rijnsburgse Boys is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Rijnsburgse Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Leonard. Helaas voor Rijnsburgse Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Rijnsburgse Boys dat via J. Vlug dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Vlug dacht na 66 minuten te scoren voor Rijnsburgse Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hoogland - Rijnsburgse Boys
LIVE Hoogland - Rijnsburgse Boys 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoogland - Rijnsburgse Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Leonard Rijnsburgse Boys
37' Gele kaart Hoogland Gele kaart voor G. Turksoy Hoogland
42' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel R. Gielisse voor J. Tillema Rijnsburgse Boys
56' Wissel Hoogland Wissel M. Ghaddari voor M. Gomes Hoogland
59' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Vlug Rijnsburgse Boys
66' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Vlug Rijnsburgse Boys
66' Wissel Hoogland Wissel C. Vijverberg voor B. Wobbers Hoogland
72' Wissel Hoogland Wissel F. Harmsen voor G. Turksoy Hoogland
75' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel C. Knoester voor D. van der Vijver Rijnsburgse Boys
75' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel M. van Eeuwijk voor R. Ignacio Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Hoogland - Rijnsburgse Boys
Opstellingen Hoogland - Rijnsburgse Boys

Voorbeschouwing Hoogland - Rijnsburgse Boys

Hoogland en Rijnsburgse Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hoogland en Rijnsburgse Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.