Nabeschouwing ONS Sneek - Vlissingen (3-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt ONS Sneek het woensdag 2 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vlissingen. De wedstrijd wordt gespeeld in Zuidersportpark (Sneek) in Sneek.

Via de ONS Sneek - Vlissingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ONS Sneek - Vlissingen (3-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen ONS Sneek en Vlissingen is geëindigd in een 3-2 overwinning voor ONS Sneek. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het ONS Sneek dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 19e minuut dacht ONS Sneek op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Ramos. Helaas voor ONS Sneek werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Vlissingen dat via A. Abdenbi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Pinas dacht na 31 minuten te scoren voor Vlissingen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde ONS Sneek via C. de Wagt, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Na 102 minuten spelen wist ONS Sneek via C. de Wagt de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het ONS Sneek die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken ONS Sneek - Vlissingen
3
2
LIVE ONS Sneek - Vlissingen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ONS Sneek - Vlissingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel ONS Sneek Wissel F. Dantuma voor M. Roosenburg ONS Sneek
19' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt Y. Ramos ONS Sneek
24' Doelpunt Vlissingen Doelpunt A. Abdenbi Vlissingen
31' Doelpunt Vlissingen Doelpunt R. Pinas Vlissingen
54' Wissel ONS Sneek Wissel J. Noordmans voor W. de Haan ONS Sneek
79' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt C. de Wagt ONS Sneek
87' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor F. Dantuma ONS Sneek
102' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt C. de Wagt ONS Sneek
102' Wissel Vlissingen Wissel G. Geerman voor T. Ragut Vlissingen
106' Gele kaart Vlissingen Gele kaart voor G. Geerman Vlissingen
116' Wissel Vlissingen Wissel S. Bouzambou voor R. James Vlissingen
Video hoogtepunten en samenvatting ONS Sneek - Vlissingen
Opstellingen ONS Sneek - Vlissingen

Voorbeschouwing ONS Sneek - Vlissingen

ONS Sneek en Vlissingen spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ONS Sneek en Vlissingen elkaar treffen in de KNVB Beker.