Nabeschouwing Athletic Club - Eibar (0-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Athletic Club het zaterdag 14 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Eibar (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Athletic Club en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Athletic Club en Eibar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Eibar kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero López niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Athletic Club - Eibar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel SD Eibar Wissel E. Burgos voor P. Bigas SD Eibar
46' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor I. Cordoba Athletic Club
55' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor R. Garcia Athletic Club
64' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor U. Lopez Athletic Club
82' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor P. Leon SD Eibar
86' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Kike SD Eibar
86' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Kike SD Eibar
88' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor M. Dmitrovic SD Eibar
90' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. San Jose Athletic Club
92' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Capa Athletic Club
94' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Tejero SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Eibar
Opstellingen Athletic Club - Eibar

Voorbeschouwing Athletic Club - Eibar

Athletic Club en Eibar treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Eibar in de Primera División vond plaats op 23 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 6
Winst Eibar 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 6e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 16e plaats.