Nabeschouwing Peterborough United - Oxford United (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Oxford United (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Peterborough United en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door I. Toney, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Oxford United kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Henry, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette S. Dembele zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

J. Henry zette Oxford United even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Charles Breakspear toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Oxford United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 1-0
33' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mackie Oxford United
36' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Browne Oxford United
42' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry Oxford United 1-1
44' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Tafazolli Peterborough United
48' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor A. Woodyard Peterborough United
70' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Ward Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel M. OHara voor L. Reed Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel J. Cummings voor M. Godden Peterborough United
75' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele Peterborough United 2-1
80' Wissel Oxford United Wissel R. Holmes voor J. Mousinho Oxford United
84' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Nelson Oxford United
88' Penalty Oxford United Penalty J. Henry Oxford United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Oxford United
Opstellingen Peterborough United - Oxford United
De opstellingen van Peterborough United en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.