Nabeschouwing Southend United - Scunthorpe United (2-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Scunthorpe United (2-0)

Het League One duel tussen Southend United en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 2-0 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Dieng, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. In de 38e minuut moest J. Perch van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Trevor Kettle een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Scunthorpe United verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Southend United via een goal van S. Mantom in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Southend United.

LIVE Southend United - Scunthorpe United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Dieng Southend United 1-0
15' Wissel Southend United Wissel E. Bwomono voor J. Demetriou Southend United
28' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Perch Scunthorpe United
38' Rode kaart Scunthorpe United Rode kaart voor J. Perch Scunthorpe United
49' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor L. Novak Scunthorpe United
62' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor A. Dales Scunthorpe United
63' Wissel Scunthorpe United Wissel Y. Ben El-Mhanni voor A. Dales Scunthorpe United
74' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Lewis voor J. Horsfield Scunthorpe United
75' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor T. Dieng Southend United
76' Wissel Scunthorpe United Wissel K. Wootton voor I. Ugbo Scunthorpe United
80' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Mantom Southend United 2-0
86' Wissel Southend United Wissel M. Kightly voor S. Cox Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Scunthorpe United
Opstellingen Southend United - Scunthorpe United
De opstellingen van Southend United en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.