Nabeschouwing Gillingham - Plymouth Argyle (1-0) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle.

Via de Gillingham - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Plymouth Argyle (1-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Gillingham.

LIVE Gillingham - Plymouth Argyle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor K. Watts Plymouth Argyle
28' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van O. Lee Gillingham 1-0
54' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor V. Oliver Gillingham
55' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Reeves Plymouth Argyle
56' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
59' Wissel Gillingham Wissel H. Woods voor S. OKeefe Gillingham
68' Wissel Gillingham Wissel T. Johnson voor A. MacDonald Gillingham
68' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Lolos voor N. Ennis Plymouth Argyle
69' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor B. Moore Plymouth Argyle
70' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor K. Dempsey Gillingham
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. McCormick voor M. Cooper Plymouth Argyle
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Craske voor D. Mayor Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Plymouth Argyle
Opstellingen Gillingham - Plymouth Argyle
De opstellingen van Gillingham en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gillingham - Plymouth Argyle

Gillingham en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 2 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gillingham te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gillingham. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gillingham 2
Winst Plymouth Argyle 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 11e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 18e plaats.