Nabeschouwing Southampton - Burnley (0-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 14:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Southampton het zondag 12 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Burnley (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Southampton en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Southampton en Burnley gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Burnley kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Graham Scott niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Southampton - Burnley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Cork Burnley
56' Wissel Southampton Wissel D. Ings voor S. Armstrong Southampton
56' Wissel Southampton Wissel M. Elyounoussi voor Cédric Soares Southampton
72' Wissel Southampton Wissel M. Gabbiadini voor C. Austin Southampton
73' Wissel Southampton Wissel M. Gabbiadini voor C. Austin Southampton
73' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor C. Wood Burnley
76' Wissel Burnley Wissel A. Barnes voor J. Hendrick Burnley
87' Wissel Burnley Wissel C. Taylor voor J. Guðmunds­son Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Burnley
Opstellingen Southampton - Burnley
De opstellingen van Southampton en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Southampton - Burnley

Southampton en Burnley treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Burnley in de Premier League vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 3 keer wist de ploeg van Southampton te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Southampton. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.