Nabeschouwing Burnley - Crystal Palace (3-3) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Burnley het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Crystal Palace (3-3)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Burnley en Crystal Palace geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Benteke, waarmee Crystal Palace met 0-1 de leiding nam. Burnley kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Mee, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette C. Wood zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Burnley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Benteke de 2-2 maakte voor Crystal Palace. Crystal Palace leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 42 minuten op voorsprong na een goal van M. Guehi: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Burnley. In de 49e minuut was het M. Cornet die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Burnley - Crystal Palace 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt C. Benteke met assist van J. Andersen Crystal Palace 0-1
19' Doelpunt Burnley Doelpunt B. Mee met assist van A. Westwood Burnley 1-1
22' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
22' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Tarkowski Burnley
27' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van J. Tarkowski Burnley 2-1
36' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt C. Benteke met assist van C. Gallagher Crystal Palace 2-2
42' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt M. Guehi Crystal Palace 2-3
49' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Cornet met assist van J. Tarkowski Burnley 3-3
58' Wissel Crystal Palace Wissel M. Olise voor J. Ayew Crystal Palace
59' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Benteke Crystal Palace
70' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Westwood Burnley
80' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor C. Wood Burnley
81' Wissel Crystal Palace Wissel J. Schlupp voor C. Gallagher Crystal Palace
84' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor M. Cornet Burnley
87' Wissel Crystal Palace Wissel O. Edouard voor L. Milivojevic Crystal Palace
91' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor M. Olise Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Crystal Palace
Opstellingen Burnley - Crystal Palace
De opstellingen van Burnley en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.