Nabeschouwing Baltika - Krasnodar (2-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zaterdag 21 oktober 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Krasnodar (2-2)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Baltika en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Jhon Córdoba, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Baltika kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Maksim Kuzmin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette Ángelo Henríquez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Baltika de leiding in de wedstrijd nam.

Eduard Spertsyan zette Krasnodar even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Evgeny Kukulyak toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Baltika - Krasnodar 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Jhon Córdoba Krasnodar 0-1
22' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Ivan Ostojić Baltika
23' Doelpunt Baltika Doelpunt Maksim Kuzmin Baltika 1-1
36' Doelpunt Baltika Doelpunt Ángelo Henríquez met assist van Roberto Fernández Baltika 2-1
45' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor João Batxi Krasnodar
45' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Guillermo Soto Baltika
46' Wissel Krasnodar Wissel Aleksandr Ektov voor Sergey Volkov Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel Olakunle Olusegun voor Kady Borges Krasnodar
55' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Gedeon Guzina Baltika
56' Wissel Baltika Wissel Tamerlan Musaev voor Ángelo Henríquez Baltika
57' Wissel Baltika Wissel Kirill Malyarov voor Guillermo Soto Baltika
59' Eduard Spertsyan Krasnodar
61' Penalty Krasnodar Penalty Eduard Spertsyan Krasnodar 2-2
67' Wissel Baltika Wissel Artur Galoyan voor Maksim Kuzmin Baltika
74' Wissel Krasnodar Wissel Lucas Olaza voor Sergey Petrov Krasnodar
75' Wissel Krasnodar Wissel Ilzat Akhmetov voor João Batxi Krasnodar
82' Wissel Baltika Wissel Aslan Dudiev voor Roberto Fernández Baltika
87' Wissel Krasnodar Wissel Mihajlo Banjac voor Nikita Krivtsov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Krasnodar
Opstellingen Baltika - Krasnodar
De opstellingen van Baltika en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Baltika - Krasnodar

Baltika en Krasnodar treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Baltika en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Baltika 0
Winst Krasnodar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 14e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 1e plaats.