Nabeschouwing Dinamo Moskva - Olimpiyets (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Vrijdag 15 september 2023 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het vrijdag 15 september 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets.

Via de Dinamo Moskva - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Olimpiyets (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Dinamo Moskva en Olimpiyets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Olimpiyets
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
100
61
Gevaarlijke aanvallen
59
30
Passes
498
261
Overtredingen
8
14
Buitenspel
0
2
Corners
4
5
Wissels
4
5
LIVE Dinamo Moskva - Olimpiyets 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Olimpiyets
Opstellingen Dinamo Moskva - Olimpiyets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Olimpiyets

Dinamo Moskva en Olimpiyets treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Olimpiyets slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 2
Winst Olimpiyets 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - Olimpiyets Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Olimpiyets Live Dinamo Moskva - Olimpiyets Live Dinamo Moskva - Olimpiyets kijken Dinamo Moskva - Olimpiyets kijken Live Dinamo Moskva - Olimpiyets stream Dinamo Moskva - Olimpiyets Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Olimpiyets Uitslag Dinamo Moskva - Olimpiyets Statistieken Dinamo Moskva - Olimpiyets Russische Premier League 2023/2024 Dinamo Moskva - Olimpiyets wedden Dinamo Moskva - Olimpiyets gokken Dinamo Moskva - Olimpiyets Unibet