Nabeschouwing Fulham - Burnley (4-2) || Premier League 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zondag 26 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Burnley (4-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Burnley is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 4-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fulham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Seri. Burnley kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hendrick, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette A. Mitrović zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor Fulham vergroot nadat A. Mitrović de 3-1 wist te scoren. In de 41e minuut kwam Burnley weer dichterbij, nadat J. Tarkowski de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Fulham speler A. Schürrle, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Coote en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Burnley 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Fulham Doelpunt J. Seri met assist van L. Vietto Fulham 1-0
10' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Hendrick Burnley 1-1
19' Wissel Burnley Wissel C. Taylor voor J. Guðmunds­son Burnley
36' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrović met assist van T. Cairney Fulham 2-1
38' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrović met assist van L. Vietto Fulham 3-1
41' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Tarkowski met assist van B. Mee Burnley 3-2
54' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Tarkowski Burnley
59' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Schürrle Fulham
67' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor C. Wood Burnley
67' Wissel Burnley Wissel A. Barnes voor S. Ward Burnley
72' Wissel Fulham Wissel C. Chambers voor J. Bryan Fulham
78' Wissel Fulham Wissel A. Zambo Anguissa voor T. Cairney Fulham
83' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Schürrle Fulham 4-2
89' Wissel Fulham Wissel R. Sessegnon voor A. Schürrle Fulham
91' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Bettinelli Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Burnley
Opstellingen Fulham - Burnley
De opstellingen van Fulham en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.