Nabeschouwing Krasnodar - Baltika (3-2) || Russische Premier League 2023/2024

Woensdag 24 april 2024 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krasnodar het woensdag 24 april 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Baltika (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Córdoba, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Eduard Spertsyan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Baltika de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Kozlov.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Krasnodar vergroot nadat J. Córdoba de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Baltika dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Kozlov de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kukuyan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Baltika 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Córdoba Krasnodar 1-0
42' Gele kaart Baltika Gele kaart voor V. Lisakovich Baltika
50' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Eduard Spertsyan met assist van Matvey Safonov Krasnodar 2-0
54' Wissel Baltika Wissel M. Kuzmin voor V. Lisakovich Baltika
54' Wissel Baltika Wissel Kirill Kaplenko voor K. Bistrović Baltika
55' Gele kaart Baltika Gele kaart voor M. Kuzmin Baltika
57' Doelpunt Baltika Doelpunt D. Kozlov met assist van Y. Kovalev Baltika 2-1
61' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Córdoba met assist van Eduard Spertsyan Krasnodar 3-1
62' Wissel Krasnodar Wissel Vítor Tormena voor Kaio Krasnodar
69' Wissel Baltika Wissel Tigran Avanesyan voor Alex Baltika
69' Wissel Baltika Wissel D. Rybchinskiy voor Y. Kovalev Baltika
72' Wissel Krasnodar Wissel Nikita Krivtsov voor K. Castaño Krasnodar
72' Wissel Krasnodar Wissel João Batxi voor Kady Borges Krasnodar
81' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Olakunle Olusegun  Krasnodar
86' Wissel Krasnodar Wissel Mihajlo Banjac voor Olakunle Olusegun  Krasnodar
86' Wissel Krasnodar Wissel Aleksandr Ektov voor Eduard Spertsyan Krasnodar
87' Wissel Baltika Wissel S. Pryakhin voor Á. Henríquez Baltika
89' Doelpunt Baltika Doelpunt D. Kozlov Baltika 3-2
91' D. Kozlov Baltika
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Baltika
Opstellingen Krasnodar - Baltika
De opstellingen van Krasnodar en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Baltika zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Baltika

Krasnodar en Baltika treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Baltika in de Russische Premier League vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Krasnodar 0
Winst Baltika 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 14e plaats.