Nabeschouwing Olimpiyets - Baltika (0-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het zondag 12 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Baltika (0-0)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Olimpiyets en Baltika geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Olimpiyets en Baltika gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Cheban niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Olimpiyets - Baltika 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Maksim Kuzmin Baltika
59' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Artur Galoyan Maksim Kuzmin FK Nizjni Novgorod
59' Wissel Baltika Wissel Kirill Malyarov voor Guillermo Soto Baltika
62' Wissel Baltika Wissel Juan Manuel Boselli voor Edgar Sevikyan Baltika
62' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Vladislav Karapuzov voor Ilya Kukharchuk FK Nizjni Novgorod
69' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Kirill Malyarov voor FK Nizjni Novgorod
70' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Ángelo Henríquez Gedeon Guzina Baltika
71' Wissel Baltika Wissel Nikoloz Kutateladze voor Ze Turbo Baltika
72' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Maksim Shnaptsev voor Dmitri Stotskiy FK Nizjni Novgorod
73' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Aleksandr Troshechkin voor FK Nizjni Novgorod
81' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Sergey Yuran FK Nizjni Novgorod
84' Wissel Baltika Wissel Aslan Dudiev voor Roberto Fernández Baltika
86' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilja Zhigulev voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Baltika
Opstellingen Olimpiyets - Baltika
De opstellingen van Olimpiyets en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Baltika zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Olimpiyets - Baltika

Olimpiyets en Baltika treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Cheban en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olimpiyets en Baltika elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Olimpiyets 0
Winst Baltika 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 8e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 15e plaats.