Nabeschouwing Olimpiyets - Dinamo Moskva (1-4) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het zondag 21 april 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Dinamo Moskva (1-4)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 1-4 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door K. Tyukavin, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniil Fomin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Moskva, waarmee Roberto Fernández zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Dinamo Moskva geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Bitello. In de 91e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van FK Nizjni Novgorod speler Nikolay Kalinskiy .

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artem Chistyakov bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Olimpiyets - Dinamo Moskva 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Dmitriy Tikhiy FK Nizjni Novgorod
31' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van J. Carrascal Dinamo Moskva 0-1
44' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Daniil Fomin met assist van J. Carrascal Dinamo Moskva 0-2
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Maksim Shnaptsev voor V. Karapuzov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikoloz Kutateladze voor Mateo Stamatov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Dmitriy Zhivoglyadov voor Nikita Ermakov FK Nizjni Novgorod
57' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Roberto Fernández met assist van Luis Chávez Dinamo Moskva 0-3
66' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Bitello met assist van K. Tyukavin Dinamo Moskva 0-4
73' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor Luis Chávez Dinamo Moskva
73' Wissel Dinamo Moskva Wissel Diego Laxalt voor Bitello Dinamo Moskva
73' Wissel Dinamo Moskva Wissel Fedor Smolov voor J. Carrascal Dinamo Moskva
81' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Valeriy Tsarukyan voor Nikita Kakkoev FK Nizjni Novgorod
81' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Zé Turbo voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
82' Wissel Dinamo Moskva Wissel L. Gagnidze voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
89' Maksim Shnaptsev FK Nizjni Novgorod
91' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod 1-4
91' Wissel Dinamo Moskva Wissel Vyacheslav Grulev voor M. Ngamaleu Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Dinamo Moskva
Opstellingen Olimpiyets - Dinamo Moskva
De opstellingen van Olimpiyets en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpiyets - Dinamo Moskva

Olimpiyets en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 15 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 2 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Olimpiyets. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 1
Winst Dinamo Moskva 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 10e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 4e plaats.