Nabeschouwing Olimpiyets - Lokomotiv Moskou (2-3) || Russische Premier League 2023/2024

Woensdag 24 april 2024 - 17:15 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het woensdag 24 april 2024 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Lokomotiv Moskou (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Sergey Cyganok geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. Nikolay Kalinskiy  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FK Nizjni Novgorod vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 58e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom Nikolay Kalinskiy  die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor FK Nizjni Novgorod. In de 75e minuut wist Lokomotiv Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Suleymanov.

Anton Miranchuk zette Lokomotiv Moskva even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Sergey Cyganok toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lokomotiv Moskva dat in de 96e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Siljanov de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Cyganok bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Olimpiyets - Lokomotiv Moskou 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod 1-0
42' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Ilya Samoshnikov Lokomotiv Moskva
43' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Mikhail Galaktionov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Suleymanov voor Ilya Samoshnikov Lokomotiv Moskva
55' Artur Nigmatullin FK Nizjni Novgorod
56' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Siljanov Lokomotiv Moskva
58' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Vladislav Sarveli voor Artem Karpukas Lokomotiv Moskva
58' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod 2-0
58' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Rifat Zhemaletdinov voor S. Pinyaev Lokomotiv Moskva
65' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Juan Manuel Boselli voor Nikoloz Kutateladze FK Nizjni Novgorod
65' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikita Ermakov voor Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod
75' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt T. Suleymanov met assist van Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva 2-1
77' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Dmitriy Barinov Lokomotiv Moskva
79' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Kirill Glushchenkov voor Konstantin Kuchaev FK Nizjni Novgorod
81' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Kirill Gotsuk  FK Nizjni Novgorod
82' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Suleymanov Lokomotiv Moskva
92' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva 2-2
90' Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
95' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Mateo Stamatov voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
95' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Maksim Shnaptsev voor Dmitriy Zhivoglyadov FK Nizjni Novgorod
96' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Siljanov met assist van Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Olimpiyets - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Olimpiyets en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.