Nabeschouwing Olimpiyets - Sochi (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het zondag 29 oktober 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Sochi (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Sergey Cyganok geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Nikolay Kalinskiy, waarmee FK Nizjni Novgorod met 1-0 de leiding nam. Sochi kreeg via Vanja Drkusic  in de 63e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Sergey Cyganok de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Een penalty in de 93e minuut was de ideale kans voor Sochi om te scoren. Christian Noboa was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Olimpiyets.

LIVE Olimpiyets - Sochi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Sergey Yuran FK Nizjni Novgorod
38' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Nikolay Kalinskiy met assist van Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod 1-0
55' Wissel Sochi Wissel Timofey Margasov voor Ivan Ignatjev Sochi
56' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikolay Tolstopyatov FK Nizjni Novgorod
62' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikolay Kalinskiy FK Nizjni Novgorod
63' Penalty gemist Sochi Penalty gemist Vanja Drkusic  Vanja Drkusic  Sochi
69' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikoloz Kutateladze voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
69' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Edgar Sevikyan voor Ze Turbo FK Nizjni Novgorod
69' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilja Zhigulev voor Nikolay Kalinskiy FK Nizjni Novgorod
70' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Mateo Stamatov FK Nizjni Novgorod
79' Wissel Sochi Wissel Christian Noboa voor Kirill Kravtsov  Sochi
79' Wissel Sochi Wissel Amir Batyrev voor Martin Kramaric Sochi
93' Penalty gemist Sochi Penalty gemist Christian Noboa Christian Noboa Sochi
90' Ivan Miladinovic Sochi
94' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilya Kukharchuk voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Sochi
Opstellingen Olimpiyets - Sochi
De opstellingen van Olimpiyets en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Olimpiyets - Sochi

Olimpiyets en Sochi treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Cyganok en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 22 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpiyets. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Olimpiyets favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sochi slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 2
Winst Sochi 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 8e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 16e plaats.