Nabeschouwing Orenburg - Baltika (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Orenburg het zondag 10 maart 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Baltika (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Orenburg kreeg in de 73e minuut een strafschop toegekend, die door Dmitriy Vorobyev  werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 80 minuten was het Jimmy Marín die Orenburg op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor Orenburg de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Orenburg - Baltika 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' VAR: Afgekeurd doelpunt Danila Kozlov Afgekeurd doelpunt Danila Kozlov Baltika
16' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Matías Pérez  Orenburg
48' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Kirill Kaplenko  Baltika
46' Wissel Orenburg Wissel Gabriel Florentín voor Ivan Basic Orenburg
60' Wissel Baltika Wissel Dmitry Rybchinskiy voor Yuriy Kovalev Baltika
64' Wissel Orenburg Wissel Emircan Gürlük voor Brian Mansilla Orenburg
64' Wissel Orenburg Wissel Jimmy Marín voor Jordhy Thompson Orenburg
68' Wissel Baltika Wissel Kirill Malyarov voor Roberto Fernández Baltika
68' Wissel Baltika Wissel Sergey Pryakhin voor Danila Kozlov Baltika
71' Jimmy Marín Orenburg
73' Penalty gemist Orenburg Penalty gemist Dmitriy Vorobyev  Dmitriy Vorobyev  Orenburg
79' Wissel Baltika Wissel V. Lisakovich voor Alex Fernandes Baltika
79' Wissel Baltika Wissel Aleksandr Osipov voor Kirill Kaplenko  Baltika
80' Doelpunt Orenburg Doelpunt Jimmy Marín met assist van Emircan Gürlük Orenburg 1-0
83' Wissel Orenburg Wissel Danila Prokhin voor Yaroslav Mikhailov Orenburg
91' Wissel Orenburg Wissel Mohammad Ghorbani voor Lucas Vera Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Baltika
Opstellingen Orenburg - Baltika
De opstellingen van Orenburg en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Baltika zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Orenburg - Baltika

Orenburg en Baltika treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Baltika in de Russische Premier League vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Baltika. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Baltika favoriet. 1 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Orenburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Orenburg 0
Winst Baltika 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 14e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 15e plaats.