Nabeschouwing Rostov - Olimpiyets (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het zondag 26 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Olimpiyets (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 61 minuten. Maksim Osipenko maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rostov vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rostov uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rostov - Olimpiyets 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikolay Kalinskiy FK Nizjni Novgorod
47' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Dmitri Stotskiy FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Edgar Sevikyan voor Nikolay Kalinskiy FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Rostov Wissel Mohammad Mohebi voor Aleksey Ionov Rostov
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Maksim Shnaptsev voor Dmitri Stotskiy FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilja Zhigulev voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
61' Penalty Rostov Penalty Maksim Osipenko Rostov 1-0
63' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ze Turbo voor Nikoloz Kutateladze FK Nizjni Novgorod
69' Wissel Rostov Wissel Egor Golenkov voor Aleksey Mironov Rostov
72' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Khoren Bayramyan Rostov
77' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Maksim Shnaptsev FK Nizjni Novgorod
79' Wissel Rostov Wissel Denis Terentjev voor Ilya Vakhaniya Rostov
81' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Nikolay Komlichenko Rostov
82' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilya Kukharchuk voor Nikita Kakkoev FK Nizjni Novgorod
87' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Viktor Melekhin Rostov
92' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Vladislav Karapuzov FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Olimpiyets
Opstellingen Rostov - Olimpiyets
De opstellingen van Rostov en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Formatie 5-3-2
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Rostov - Olimpiyets

Rostov en Olimpiyets treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 26 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpiyets. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Olimpiyets slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 3
Winst Olimpiyets 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 12e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 9e plaats.