Nabeschouwing Sochi - Orenburg (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Sochi het zondag 10 december 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Orenburg (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Sochi en Orenburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Ivan Ignatjev, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Orenburg het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk Danila Khotulev die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sochi - Orenburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Stepan Oganesyan Orenburg
22' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor David Deogracia Márquez Orenburg
42' Doelpunt Sochi Doelpunt Ivan Ignatjev met assist van Christian Noboa Sochi 1-0
44' Ivan Ignatjev Sochi
46' Wissel Orenburg Wissel Brian Mansilla voor Stepan Oganesyan Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel Yaroslav Mikhailov voor Kirill Kaplenko  Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel Justin Cuero voor Vladimir Obukhov Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel Lucas Vera voor Gabriel Florentín Orenburg
70' Wissel Sochi Wissel Yuriy Medvedev voor Kirill Zaika Sochi
70' Wissel Sochi Wissel Miguel voor Nikita Burmistrov Sochi
76' Wissel Sochi Wissel Alejandro Cabeza voor Ivan Ignatjev Sochi
78' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Brian Mansilla Orenburg
83' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Yaroslav Mikhailov Orenburg
85' Wissel Orenburg Wissel Jimmy Marín voor Emircan Gürlük Orenburg
87' Wissel Sochi Wissel Artem Makarchuk voor Alejandro Cabeza Sochi
89' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Lucas Vera Orenburg
94' Doelpunt Orenburg Doelpunt Danila Khotulev met assist van Lucas Vera Orenburg 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Orenburg
Opstellingen Sochi - Orenburg
De opstellingen van Sochi en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach David Deogracia Márquez
Voorbeschouwing Sochi - Orenburg

Sochi en Orenburg treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sochi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sochi 1
Winst Orenburg 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 14e plaats.