Nabeschouwing Spartak Moskva - Olimpiyets (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Spartak Moskva het zondag 22 oktober 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Olimpiyets (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Danil Prutsev, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Kirill Gotsuk van FK Nizjni Novgorod voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FK Nizjni Novgorod de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Spartak Moskva via een goal van Christopher Martins Pereira in de 97e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Olimpiyets 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Danil Prutsev met assist van Daniil Denisov Spartak Moskva 1-0
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Aleksandr Sobolev voor Quincy Promes Spartak Moskva
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilja Zhigulev voor Ededem Essien FK Nizjni Novgorod
64' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ze Turbo voor Edgar Sevikyan FK Nizjni Novgorod
65' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikoloz Kutateladze voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
66' Wissel Spartak Moskva Wissel Christopher Martins Pereira voor Danil Prutsev Spartak Moskva
76' Wissel Spartak Moskva Wissel Victor Moses voor Mikhail Ignatov Spartak Moskva
77' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Dmitri Stotskiy voor Vladislav Karapuzov FK Nizjni Novgorod
82' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Kirill Gotsuk FK Nizjni Novgorod
88' Wissel Spartak Moskva Wissel Leon Klassen voor Anton Zinkovskiy Spartak Moskva
88' Wissel Spartak Moskva Wissel Nail Umyarov voor Jesús Medina Spartak Moskva
89' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilya Kukharchuk voor Nikolay Kalinskiy FK Nizjni Novgorod
92' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
92' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikita Kakkoev FK Nizjni Novgorod
91' Tweede gele kaart FK Nizjni Novgorod Tweede gele kaart voor Kirill Gotsuk FK Nizjni Novgorod
97' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Christopher Martins Pereira met assist van Victor Moses Spartak Moskva 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Olimpiyets
Opstellingen Spartak Moskva - Olimpiyets
De opstellingen van Spartak Moskva en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Olimpiyets

Spartak Moskva en Olimpiyets treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 28 mei 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Spartak Moskva als Olimpiyets wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 1
Winst Olimpiyets 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 8e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 7e plaats.