Nabeschouwing Feirense - Sporting CP (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 13 mei 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Feirense het zaterdag 13 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Sporting CP (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Vasco Santos geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Gelson Martins. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Feirense dat via Tiago Silva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Vasco Santos. Tiago Silva dacht na 69 minuten te scoren voor Feirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vasco Santos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Feirense - Sporting CP 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Gelson Martins met assist van B. Dost Sporting CP
25' Doelpunt Feirense Doelpunt Tiago Silva Feirense
53' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor William Carvalho Sporting CP
55' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Gelson Martins Sporting CP
58' Wissel Sporting CP Wissel B. Ruiz voor Daniel Podence Sporting CP
68' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Rúben Semedo Sporting CP
69' Penalty Feirense Penalty Tiago Silva Feirense
71' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
71' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Bruno César Sporting CP
75' Wissel Feirense Wissel Platiny voor Luís Machado Feirense
75' Wissel Sporting CP Wissel Matheus Pereira voor Bruno César Sporting CP
76' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Jefferson Sporting CP
77' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
80' Wissel Feirense Wissel Pelé voor Babanco Feirense
86' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Tiago Silva Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Sporting CP
Opstellingen Feirense - Sporting CP

Voorbeschouwing Feirense - Sporting CP

Feirense en Sporting CP treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasco Santos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 3 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.