Nabeschouwing Benfica - Vitória Setúbal (4-2) || Primeira Liga

Zondag 14 april 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga neemt Benfica het zondag 14 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) in Lisboa.

Via de Benfica - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Vitória Setúbal (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 4-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Benfica kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Rafa Silva. Benfica kreeg via Pizzi in de 29e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Rui Manuel Gomes Costa de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 36e werd de voorsprong voor Benfica verdubbeld dankzij een doelpunt van Rafa Silva.

In de 39e minuut was het Vitória Setúbal dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Nuno Valente. Na 56 minuten werd de voorsprong voor Benfica vergroot nadat João Félix de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het H. Seferović die namens Benfica het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 87e minuut was het Vitória Setúbal dat via J. Cádiz de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rui Manuel Gomes Costa bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Benfica.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Vitória Setúbal
Goals
4
2
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
20
15
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
113
87
Gevaarlijke aanvallen
51
37
Passes
461
301
Overtredingen
18
16
Buitenspel
1
0
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Benfica - Vitória Setúbal 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva met assist van João Félix Benfica 1-0
28' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Rúben Micael Vitória Setúbal
29' Penalty gemist Benfica Penalty gemist Pizzi Benfica
36' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva met assist van João Félix Benfica 2-0
39' Doelpunt Vitória Setúbal Doelpunt Nuno Valente met assist van Rúben Micael Vitória Setúbal 2-1
54' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor André Sousa Vitória Setúbal
56' Doelpunt Benfica Doelpunt João Félix Benfica 3-1
59' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rafa Silva Benfica
64' Wissel Vitória Setúbal Wissel Zequinha voor Hildeberto Pereira Vitória Setúbal
64' Wissel Vitória Setúbal Wissel K. Sekgota voor Nuno Valente Vitória Setúbal
67' Gele kaart Benfica Gele kaart voor André Almeida Benfica
77' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van Rafa Silva Benfica 4-1
78' Wissel Vitória Setúbal Wissel Tiago Castro voor Rúben Micael Vitória Setúbal
80' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor João Félix Benfica
80' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Vasco Fernandes Vitória Setúbal
87' Penalty Vitória Setúbal Penalty J. Cádiz Vitória Setúbal 4-2
89' Wissel Benfica Wissel Jonas voor H. Seferović Benfica
91' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor S. Figueiredo Vitória Setúbal
94' Wissel Benfica Wissel João Filipe voor Rafa Silva Benfica
Opstellingen Benfica - Vitória Setúbal
De opstellingen van Benfica en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Vitória Setúbal

Benfica en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benfica en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Benfica - Vitória Setúbal Opstelling Benfica Opstelling Vitória Setúbal Live Benfica - Vitória Setúbal Live Benfica - Vitória Setúbal kijken Benfica - Vitória Setúbal kijken Live Benfica - Vitória Setúbal stream Benfica - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Vitória Setúbal Uitslag Benfica - Vitória Setúbal Statistieken Benfica - Vitória Setúbal Primeira Liga 2018/2019 Benfica - Vitória Setúbal wedden Benfica - Vitória Setúbal gokken Benfica - Vitória Setúbal Unibet