Nabeschouwing Rio Ave - Benfica (2-3) || Primeira Liga

Zondag 12 mei 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga neemt Rio Ave het zondag 12 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Benfica (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Benfica kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Rafa Silva. Benfica vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Félix op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Rio Ave de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tarantini.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Benfica vergroot nadat Pizzi de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rio Ave dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Ronan de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Benfica.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Benfica
Goals
2
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
120
105
Gevaarlijke aanvallen
30
57
Passes
447
460
Overtredingen
10
15
Buitenspel
5
1
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Rio Ave - Benfica 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva Benfica 0-1
41' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Junio Rio Ave
46' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rúben Dias Benfica
47' Doelpunt Benfica Doelpunt João Félix Benfica 0-2
48' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Fábio Coentrão Rio Ave
49' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
50' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Tarantini met assist van Nuno Santos Rio Ave 1-2
56' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van Álex Grimaldo Benfica 1-3
59' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor Tarantini Rio Ave
59' Wissel Rio Ave Wissel Galeno voor Gabrielzinho Rio Ave
79' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Pizzi Benfica
79' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor Bruno Moreira Rio Ave
81' Wissel Benfica Wissel Gedson Fernandes voor Pizzi Benfica
84' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Ronan met assist van Galeno Rio Ave 2-3
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Álex Grimaldo Benfica
90' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor Rafa Silva Benfica
91' Gele kaart Benfica Gele kaart voor O. Vlachodimos Benfica
92' Wissel Benfica Wissel Jonas voor H. Seferović Benfica
Opstellingen Rio Ave - Benfica
De opstellingen van Rio Ave en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Benfica

Rio Ave en Benfica treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rio Ave en Benfica elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Benfica 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 8e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rio Ave - Benfica Opstelling Rio Ave Opstelling Benfica Live Rio Ave - Benfica Live Rio Ave - Benfica kijken Rio Ave - Benfica kijken Live Rio Ave - Benfica stream Rio Ave - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Benfica Uitslag Rio Ave - Benfica Statistieken Rio Ave - Benfica Primeira Liga 2018/2019 Rio Ave - Benfica wedden Rio Ave - Benfica gokken Rio Ave - Benfica Unibet