Nabeschouwing Porto - Vitória Setúbal (2-0) || Primeira Liga

Zaterdag 16 februari 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Porto het zaterdag 16 februari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Vitória Setúbal (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door H. Herrera, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. In de 53e minuut kreeg Éber van Vitória Setúbal voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória Setúbal de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Porto via een goal van Tiquinho in de 65e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Porto.

Wedstrijdstatistieken Porto - Vitória Setúbal
Goals
2
0
Balbezit
77%
23%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
20
3
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
133
74
Gevaarlijke aanvallen
76
18
Passes
621
174
Overtredingen
15
7
Buitenspel
1
3
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Porto - Vitória Setúbal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera Porto 1-0
30' Wissel Porto Wissel Óliver Torres voor Danilo Pereira Porto
36' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Éber Vitória Setúbal
46' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Semedo Vitória Setúbal
51' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Artur Jorge Vitória Setúbal
51' Gele kaart Porto Gele kaart voor Tiquinho Porto
53' Tweede gele kaart Vitória Setúbal Tweede gele kaart voor Éber Vitória Setúbal
61' Wissel Porto Wissel André Pereira voor Otavinho Porto
65' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van Alex Telles Porto 2-0
69' Wissel Vitória Setúbal Wissel K. Sekgota voor Frédéric Mendy Vitória Setúbal
70' Gele kaart Porto Gele kaart voor Felipe Porto
75' Wissel Vitória Setúbal Wissel Mano voor Hildeberto Pereira Vitória Setúbal
77' Wissel Porto Wissel Fernando voor Adrián Porto
79' Wissel Vitória Setúbal Wissel Valdu Té voor J. Cádiz Vitória Setúbal
85' Gele kaart Porto Gele kaart voor Óliver Torres Porto
86' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Mano Vitória Setúbal
Opstellingen Porto - Vitória Setúbal
De opstellingen van Porto en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Vitória Setúbal

Porto en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 1e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Porto - Vitória Setúbal Opstelling Porto Opstelling Vitória Setúbal Live Porto - Vitória Setúbal Live Porto - Vitória Setúbal kijken Porto - Vitória Setúbal kijken Live Porto - Vitória Setúbal stream Porto - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Porto - Vitória Setúbal Uitslag Porto - Vitória Setúbal Statistieken Porto - Vitória Setúbal Primeira Liga 2018/2019 Porto - Vitória Setúbal wedden Porto - Vitória Setúbal gokken Porto - Vitória Setúbal Unibet