Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal (0-0) || Primeira Liga

Zaterdag 27 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Santa Clara het zaterdag 27 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada, Ilha de São Miguel, Açores.

Via de Santa Clara - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Santa Clara en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Santa Clara en Vitória Setúbal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Santa Clara, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Vitória Setúbal
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
110
115
Gevaarlijke aanvallen
29
37
Passes
396
320
Overtredingen
14
21
Buitenspel
1
5
Corners
2
3
Wissels
3
2
LIVE Santa Clara - Vitória Setúbal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Kaio Pantaleão Santa Clara
35' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Osama Rashid Santa Clara
42' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Guilherme Schettine Santa Clara
42' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Rúben Micael Vitória Setúbal
59' Wissel Vitória Setúbal Wissel Frédéric Mendy voor Hildeberto Pereira Vitória Setúbal
69' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Francisco Ramos Santa Clara
75' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor Bruno Lamas Santa Clara
85' Wissel Vitória Setúbal Wissel K. Sekgota voor Rúben Micael Vitória Setúbal
88' Wissel Santa Clara Wissel Artur Jorge voor Santa Clara
88' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Pablo Zé Manuel Vitória Setúbal
91' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Frédéric Mendy Vitória Setúbal
Opstellingen Santa Clara - Vitória Setúbal
De opstellingen van Santa Clara en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal

Santa Clara en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 9e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Santa Clara - Vitória Setúbal Opstelling Santa Clara Opstelling Vitória Setúbal Live Santa Clara - Vitória Setúbal Live Santa Clara - Vitória Setúbal kijken Santa Clara - Vitória Setúbal kijken Live Santa Clara - Vitória Setúbal stream Santa Clara - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal Uitslag Santa Clara - Vitória Setúbal Statistieken Santa Clara - Vitória Setúbal Primeira Liga 2018/2019 Santa Clara - Vitória Setúbal wedden Santa Clara - Vitória Setúbal gokken Santa Clara - Vitória Setúbal Unibet