Nabeschouwing Vitória Setúbal - Feirense (2-1) || Primeira Liga

Vrijdag 9 november 2018 - 22:15 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het vrijdag 9 november 2018 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Feirense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Frédéric Mendy, waarmee Vitória Setúbal met 1-0 de leiding nam. Feirense kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Cris, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette J. Cádiz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitória Setúbal de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Vitória Setúbal dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Feirense
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
102
82
Gevaarlijke aanvallen
36
25
Passes
275
336
Overtredingen
20
20
Buitenspel
5
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Feirense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Vitória Setúbal Doelpunt Frédéric Mendy met assist van Éber Vitória Setúbal 1-0
33' Doelpunt Feirense Doelpunt Cris Feirense 1-1
33' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Éber Vitória Setúbal
35' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Bruno Nascimento Feirense
38' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Bruno Brigido Feirense
55' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sturgeon Feirense
56' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Dankler Vitória Setúbal
59' Wissel Vitória Setúbal Wissel J. Cádiz voor Éber Vitória Setúbal
68' Wissel Vitória Setúbal Wissel Zequinha voor Nuno Valente Vitória Setúbal
72' Doelpunt Vitória Setúbal Doelpunt J. Cádiz met assist van Nuno Pinto Vitória Setúbal 2-1
73' Wissel Feirense Wissel João Silva voor Edinho Feirense
74' Wissel Feirense Wissel Luís Machado voor Sturgeon Feirense
84' Wissel Vitória Setúbal Wissel Rúben Micael voor Alexandre Ferreira Vitória Setúbal
86' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
87' Wissel Feirense Wissel João Tavares voor B. Gómez Feirense
90' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Nuno Pinto Vitória Setúbal
93' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Rúben Micael Vitória Setúbal
Opstellingen Vitória Setúbal - Feirense
De opstellingen van Vitória Setúbal en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Feirense

Vitória Setúbal en Feirense treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Feirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Feirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 9e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Setúbal - Feirense Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Feirense Live Vitória Setúbal - Feirense Live Vitória Setúbal - Feirense kijken Vitória Setúbal - Feirense kijken Live Vitória Setúbal - Feirense stream Vitória Setúbal - Feirense Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Feirense Uitslag Vitória Setúbal - Feirense Statistieken Vitória Setúbal - Feirense Primeira Liga 2018/2019 Vitória Setúbal - Feirense wedden Vitória Setúbal - Feirense gokken Vitória Setúbal - Feirense Unibet