Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense (1-1) || Primeira Liga

Vrijdag 19 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het vrijdag 19 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Semedo, waarmee Vitória Setúbal met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Portimonense het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk Ruster die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Portimonense
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
82
112
Gevaarlijke aanvallen
27
39
Passes
277
334
Overtredingen
18
13
Buitenspel
2
1
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Portimonense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Semedo Vitória Setúbal
21' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Paulinho Portimonense
54' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Henrique Portimonense
62' Wissel Vitória Setúbal Wissel Frédéric Mendy voor Hildeberto Pereira Vitória Setúbal
63' Doelpunt Vitória Setúbal Doelpunt Semedo met assist van Éber Vitória Setúbal 1-0
69' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Portimonense
73' Wissel Portimonense Wissel Ruster voor E. Hackman Portimonense
77' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Nuno Valente Vitória Setúbal
80' Wissel Portimonense Wissel Paulinho voor C. Wellington Portimonense
80' Wissel Vitória Setúbal Wissel S. Figueiredo voor Rúben Micael Vitória Setúbal
81' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor J. Martínez Portimonense
87' Doelpunt Portimonense Doelpunt Ruster met assist van Tormena Portimonense 1-1
88' Wissel Vitória Setúbal Wissel Zequinha voor Éber Vitória Setúbal
94' Wissel Portimonense Wissel C. Ezeh voor Bruno Tabata Portimonense
Opstellingen Vitória Setúbal - Portimonense
De opstellingen van Vitória Setúbal en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense

Vitória Setúbal en Portimonense treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 13e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Setúbal - Portimonense Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Portimonense Live Vitória Setúbal - Portimonense Live Vitória Setúbal - Portimonense kijken Vitória Setúbal - Portimonense kijken Live Vitória Setúbal - Portimonense stream Vitória Setúbal - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense Uitslag Vitória Setúbal - Portimonense Statistieken Vitória Setúbal - Portimonense Primeira Liga 2018/2019 Vitória Setúbal - Portimonense wedden Vitória Setúbal - Portimonense gokken Vitória Setúbal - Portimonense Unibet