Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het zaterdag 11 juli 2020 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door N. Santos, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. Belenenses kreeg via N. Coelho in de 99e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luis Miguel Branco Godinho de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Moreirense de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Belenenses - Moreirense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Esgaio Belenenses
49' Wissel Belenenses Wissel E. Semedo voor Lica Belenenses
50' Doelpunt Moreirense Doelpunt N. Santos met assist van N. Pedro Moreirense 0-1
61' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Pina Nunes Belenenses
64' Wissel Belenenses Wissel Diogo Calila voor T. Esgaio Belenenses
64' Wissel Belenenses Wissel A. Keita voor M. Matias Belenenses
71' Wissel Moreirense Wissel Gabrielzinho voor L. Singh Moreirense
71' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor N. Pedro Moreirense
74' Wissel Moreirense Wissel F. Pacheco voor N. Santos Moreirense
78' Wissel Belenenses Wissel R. Ribeiro voor M. Cassierra Belenenses
78' Wissel Belenenses Wissel Salo voor N. Pina Nunes Belenenses
81' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Abreu Moreirense
87' Wissel Moreirense Wissel J. Aurelio voor Djavan Moreirense
87' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor A. Soares Moreirense
89' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Show Belenenses
93' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. Pasinato Moreirense
99' Penalty gemist Belenenses Penalty gemist N. Coelho Belenenses
100' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Salo Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Moreirense
Opstellingen Belenenses - Moreirense
De opstellingen van Belenenses en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Moreirense

Belenenses en Moreirense treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 15 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Moreirense 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 14e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 8e plaats.