Nabeschouwing Gil Vicente - Porto (2-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Gil Vicente het zaterdag 10 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Porto (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Porto is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Lourency, waarmee Gil Vicente met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Telles in de 73e minuut zorgde er even later voor dat Porto weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 77e minuut zette B. Kraev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gil Vicente de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Gil Vicente dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gil Vicente - Porto 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Porto Gele kaart voor I. Marcano Porto
37' Gele kaart Porto Gele kaart voor Sergio Oliveira Porto
40' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor J. Afonso Gil Vicente
58' Wissel Porto Wissel L. Diaz voor T. Soares Porto
59' Wissel Porto Wissel M. Marega voor J. Corona Porto
60' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Lourency met assist van J. Afonso Gil Vicente 1-0
64' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor S. Lima Gil Vicente
72' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Rodrigo Gil Vicente
73' Penalty Porto Penalty A. Telles Porto 1-1
75' Wissel Gil Vicente Wissel C. Goncalves voor J. Afonso Gil Vicente
77' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt B. Kraev Gil Vicente 2-1
79' Wissel Porto Wissel F. Silva voor Otavio Porto
82' Wissel Gil Vicente Wissel Erick voor A. Henrique Gil Vicente
84' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Lourency Gil Vicente
91' Gele kaart Porto Gele kaart voor B. Costa Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Porto
Opstellingen Gil Vicente - Porto
De opstellingen van Gil Vicente en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Porto

Gil Vicente en Porto treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 10 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 8 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.