Nabeschouwing Gil Vicente - Vitória Setúbal (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 22:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Gil Vicente het zaterdag 31 augustus 2019 om 22:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Vitória Setúbal (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Gil Vicente en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Gil Vicente en Vitória Setúbal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Vitória Setúbal kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Gil Vicente - Vitória Setúbal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
14' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Pinto Gil Vicente
24' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor H. Pereira Vitória FC
42' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor G. Makaridze Vitória FC
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Silvio Vitória FC
62' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Pires Vitória FC
64' Wissel Vitória FC Wissel B. Mansilla voor H. Pereira Vitória FC
69' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ruben Gil Vicente
71' Wissel Gil Vicente Wissel Erick voor Lourency Gil Vicente
72' Wissel Vitória FC Wissel Mathiola voor Zequinha Vitória FC
75' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor J. Afonso Gil Vicente
79' Wissel Gil Vicente Wissel L. Cordeiro voor S. Lino Gil Vicente
87' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor B. Kraev Gil Vicente
88' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Mansilla Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Vitória Setúbal
Opstellingen Gil Vicente - Vitória Setúbal
De opstellingen van Gil Vicente en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Vitória Setúbal

Gil Vicente en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 1 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Vitória Setúbal 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 8e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 16e plaats.