Nabeschouwing Rio Ave - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Rio Ave het zaterdag 29 februari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Rio Ave en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rio Ave dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Rio Ave, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rio Ave - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Augusto Rio Ave
56' Wissel Rio Ave Wissel D. Gelson voor Tarantini Rio Ave
64' Wissel Rio Ave Wissel L. Silva voor A. Elmusrati Rio Ave
67' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor S. Varela Belenenses
68' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Pina Nunes Belenenses
73' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor D. Henriques Belenenses
76' Wissel Rio Ave Wissel B. Moreira voor Carlos Mane Rio Ave
76' Wissel Belenenses Wissel A. Keita voor M. Cassierra Belenenses
84' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Moreira Belenenses
85' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
91' Wissel Belenenses Wissel R. Lima voor Lica Belenenses
92' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor N. Santos Rio Ave
94' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor M. Matias Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Belenenses
Opstellingen Rio Ave - Belenenses
De opstellingen van Rio Ave en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Belenenses

Rio Ave en Belenenses treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 10
Winst Belenenses 2
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 5e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 13e plaats.