Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 19:00 uur



In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 26 oktober 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Vitória Setúbal en Marítimo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Marítimo
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
123
95
Gevaarlijke aanvallen
40
39
Passes
389
365
Overtredingen
14
20
Buitenspel
5
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Marítimo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
67' Wissel Vitória FC Wissel H. Pereira voor Zequinha Vitória FC
70' Wissel Vitória FC Wissel K. Hachadi voor N. Ghilas Vitória FC
75' Wissel Marítimo Wissel Marcelinho voor D. Maeda Marítimo
81' Wissel Marítimo Wissel Getterson voor L. Nequecaur Marítimo
84' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
89' Wissel Marítimo Wissel R. Pinho voor P. Pelagio Marítimo
90' Wissel Vitória FC Wissel Leandrinho voor Carlinhos Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Marítimo
Opstellingen Vitória Setúbal - Marítimo
De opstellingen van Vitória Setúbal en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo

Vitória Setúbal en Marítimo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 7 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 12 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 7
Winst Marítimo 12
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 13e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Setúbal - Marítimo Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Marítimo Live Vitória Setúbal - Marítimo Live Vitória Setúbal - Marítimo kijken Vitória Setúbal - Marítimo kijken Live Vitória Setúbal - Marítimo stream Vitória Setúbal - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo Uitslag Vitória Setúbal - Marítimo Statistieken Vitória Setúbal - Marítimo Primeira Liga 2019/2020 Vitória Setúbal - Marítimo wedden Vitória Setúbal - Marítimo gokken Vitória Setúbal - Marítimo Unibet