Nabeschouwing Benfica - Tondela (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Donderdag 4 juni 2020 - 20:15 uur



In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Benfica het donderdag 4 juni 2020 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Tondela (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Benfica en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Benfica dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Benfica, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Mota niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Tondela
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
25
5
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
177
77
Gevaarlijke aanvallen
101
27
Passes
620
351
Overtredingen
11
13
Buitenspel
1
3
Corners
14
0
Wissels
3
3
LIVE Benfica - Tondela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Wissel Tondela Wissel J. Rubio voor R. Fonseca Tondela
58' Wissel Benfica Wissel D. Sousa voor J. Weigl Benfica
64' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Taarabt Benfica
71' Wissel Tondela Wissel A. Xavier voor R. Valente Tondela
74' Wissel Benfica Wissel H. Seferovic voor Carlos Vinicius Benfica
75' Wissel Tondela Wissel Pite voor F. Ferreira Tondela
83' Wissel Benfica Wissel Jota voor Pizzi Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Tondela
Opstellingen Benfica - Tondela
De opstellingen van Benfica en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Tondela

Benfica en Tondela treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 27 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 8
Winst Tondela 1
Gelijkspel 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Benfica - Tondela Opstelling Benfica Opstelling Tondela Live Benfica - Tondela Live Benfica - Tondela kijken Benfica - Tondela kijken Live Benfica - Tondela stream Benfica - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Tondela Uitslag Benfica - Tondela Statistieken Benfica - Tondela Primeira Liga 2019/2020 Benfica - Tondela wedden Benfica - Tondela gokken Benfica - Tondela Unibet