Nabeschouwing Boavista - Marítimo (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Woensdag 8 juli 2020 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Boavista het woensdag 8 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Marítimo (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Joel, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg Fabiano van Boavista voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Boavista de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 92e minuut moest Boavista verder met een man minder nadat Paulinho een rode kaart had gekregen. Het lukte Marítimo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Marítimo.

LIVE Boavista - Marítimo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van Milson Marítimo 0-1
37' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Costa Boavista
41' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fabiano Boavista
44' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor Fabiano Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Lucas Tagliapietra voor Heriberto Tavares Boavista
65' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor Marlon Boavista
65' Wissel Boavista Wissel Mateus voor Bueno Boavista
65' Wissel Boavista Wissel F. Cardozo voor Cassiano Boavista
72' Wissel Boavista Wissel T. Reymao voor Y. Ackah Boavista
77' Wissel Marítimo Wissel Getterson voor Joel Marítimo
85' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor Xadas Marítimo
85' Wissel Marítimo Wissel R. Pinho voor Milson Marítimo
91' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor F. Bambock Marítimo
92' Rode kaart Boavista Rode kaart voor Paulinho Boavista
95' Wissel Marítimo Wissel Erivaldo voor Nanu Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Marítimo
Opstellingen Boavista - Marítimo
De opstellingen van Boavista en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Marítimo

Boavista en Marítimo treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 8 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Boavista. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Boavista 5
Winst Marítimo 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 10e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.