Nabeschouwing Desportivo Aves - Porto (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Dinsdag 16 juni 2020 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Desportivo Aves het dinsdag 16 juni 2020 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Porto (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Desportivo Aves en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Ze Luis van Porto via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Porto, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Porto kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Desportivo Aves - Porto 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor K. Yamga Desportivo Aves
19' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Fabio Desportivo Aves
22' Penalty gemist Porto Penalty gemist Ze Luis Porto
24' Gele kaart Porto Gele kaart voor C. Mbemba Porto
32' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor M. Mohammadi Desportivo Aves
59' Wissel Porto Wissel M. Marega voor 571790 Porto
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
64' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Oliveira voor 428600 Desportivo Aves
72' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcao Desportivo Aves
74' Wissel Desportivo Aves Wissel J. Varela voor Desportivo Aves
74' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor M. Mohammadi Desportivo Aves
76' Wissel Porto Wissel T. Soares voor M. Uribe Porto
76' Wissel Porto Wissel Vitinha voor Ze Luis Porto
80' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
83' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor J. Buatu Desportivo Aves
89' Wissel Porto Wissel V. Aboubakar voor Otavio Porto
92' Wissel Desportivo Aves Wissel B. Lourenco voor Estrela Desportivo Aves
94' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor J. Varela Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Porto
Opstellingen Desportivo Aves - Porto
De opstellingen van Desportivo Aves en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Porto

Desportivo Aves en Porto treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 6 keer wist de ploeg van Desportivo Aves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Desportivo Aves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Porto 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 18e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.