Nabeschouwing Famalicão - Desportivo Aves (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Famalicão het zondag 16 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Desportivo Aves (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Famalicão en Desportivo Aves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. W. Junior maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Desportivo Aves vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 86e minuut kreeg F. Martins van Famalicão voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Famalicão de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Riccieli namens Famalicão in de 96e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Famalicão - Desportivo Aves 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Famalicão Wissel Roderick voor I. Pinto Famalicão
32' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Martins Famalicão
35' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor U. Racic Famalicão
55' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor M. Mohammadi Desportivo Aves
61' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Vana Famalicão
64' Penalty Desportivo Aves Penalty W. Junior Desportivo Aves 0-1
66' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Pote Famalicão
71' Wissel Famalicão Wissel W. Silva voor C. Racine Famalicão
82' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Q. Beunardeau Desportivo Aves
83' Wissel Desportivo Aves Wissel A. Dzwigala voor W. Junior Desportivo Aves
84' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Patrick Famalicão
86' Tweede gele kaart Famalicão Tweede gele kaart voor F. Martins Famalicão
91' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Goncalves Famalicão
92' Wissel Desportivo Aves Wissel P. Delgado voor K. Yamga Desportivo Aves
96' Doelpunt Famalicão Doelpunt Riccieli met assist van D. Goncalves Famalicão 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Desportivo Aves
Opstellingen Famalicão - Desportivo Aves
De opstellingen van Famalicão en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Desportivo Aves

Famalicão en Desportivo Aves treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 1
Winst Desportivo Aves 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 6e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.