Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (3-1) || Primeira Liga 2019/2020

Dinsdag 3 maart 2020 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Famalicão het dinsdag 3 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-1 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Famalicão kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van U. Racic. Famalicão vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Goncalves op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Sporting CP de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Coates.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Famalicão vergroot nadat D. Goncalves de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Famalicão.

LIVE Famalicão - Sporting CP 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Famalicão Doelpunt U. Racic Famalicão 1-0
8' Doelpunt Famalicão Doelpunt D. Goncalves met assist van F. Martins Famalicão 2-0
45' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Martins Famalicão
46' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Coates met assist van M. Acuna Sporting CP 2-1
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Neto Sporting CP
66' Doelpunt Famalicão Doelpunt D. Goncalves met assist van Pote Famalicão 3-1
71' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Riccieli Famalicão
75' Wissel Sporting CP Wissel F. Geraldes voor Eduardo Henrique Sporting CP
78' Wissel Famalicão Wissel Guga voor F. Martins Famalicão
79' Wissel Sporting CP Wissel R. Camacho voor V. Rosier Sporting CP
82' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
84' Wissel Sporting CP Wissel P. Mendes voor G. Plata Sporting CP
87' Wissel Famalicão Wissel A. Centelles voor W. Silva Famalicão
88' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuna Sporting CP
96' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Battaglia Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Sporting CP
Opstellingen Famalicão - Sporting CP
De opstellingen van Famalicão en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Sporting CP

Famalicão en Sporting CP treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 23 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting CP slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 1
Winst Sporting CP 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 7e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.