Nabeschouwing Gil Vicente - Desportivo Aves (3-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 22:00 uur



In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Gil Vicente het zondag 21 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Desportivo Aves (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Gomes, waarmee Gil Vicente met 1-0 de leiding nam. Gil Vicente vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Ribeiro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Lino van Gil Vicente die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso, waardoor Gil Vicente dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Desportivo Aves
Goals
3
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
18
12
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
114
93
Gevaarlijke aanvallen
38
40
Passes
327
338
Overtredingen
23
18
Buitenspel
5
4
Corners
9
2
Wissels
5
5
LIVE Gil Vicente - Desportivo Aves 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt H. Gomes met assist van Rodrigo Gil Vicente 1-0
36' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt R. Ribeiro met assist van A. Pinto Gil Vicente 2-0
46' Wissel Desportivo Aves Wissel Z. Banjaqui voor 518419 Desportivo Aves
46' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor A. Tshibola Desportivo Aves
60' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor B. Kraev Gil Vicente
60' Wissel Gil Vicente Wissel S. Lino voor Lourency Gil Vicente
61' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor P. Soares Desportivo Aves
65' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor J. Buatu Desportivo Aves
70' Wissel Desportivo Aves Wissel J. Varela voor M. Milos Desportivo Aves
70' Wissel Desportivo Aves Wissel Marius voor Desportivo Aves
75' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor R. Mangas Desportivo Aves
76' Wissel Gil Vicente Wissel H. Vieira voor S. Lima Gil Vicente
76' Wissel Gil Vicente Wissel Carvalho voor R. Ribeiro Gil Vicente
80' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Pinto Gil Vicente
81' Wissel Desportivo Aves Wissel B. Lourenco voor R. Oliveira Desportivo Aves
90' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Lino met assist van Z. Naidji Gil Vicente 3-0
93' Wissel Gil Vicente Wissel J. Afonso voor W. Soares Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Desportivo Aves
Opstellingen Gil Vicente - Desportivo Aves
De opstellingen van Gil Vicente en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Desportivo Aves

Gil Vicente en Desportivo Aves treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 8 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Gil Vicente favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gil Vicente 1
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 11e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gil Vicente - Desportivo Aves Opstelling Gil Vicente Opstelling Desportivo Aves Live Gil Vicente - Desportivo Aves Live Gil Vicente - Desportivo Aves kijken Gil Vicente - Desportivo Aves kijken Live Gil Vicente - Desportivo Aves stream Gil Vicente - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Gil Vicente - Desportivo Aves Uitslag Gil Vicente - Desportivo Aves Statistieken Gil Vicente - Desportivo Aves Primeira Liga 2019/2020 Gil Vicente - Desportivo Aves wedden Gil Vicente - Desportivo Aves gokken Gil Vicente - Desportivo Aves Unibet